11888078 514017335420440 7450923367927320436 nEt liv uten hund er ikke et liv! Og eier man ikke en boerboel så har man bare en hund..

Har vokst opp med og hatt egen hund siden jeg var 18 år, i 24 år til nå har det blitt (så kan de som vil regne ut alderen min selv;)..
Har alltid likt store hunder og hatt labrador/rottweilerblanding og renraset rottweiler før jeg kjøpte min første boerboel for 5 år siden etter å ha brukt flere år på å overtale mannen i huset. Har riktignok kjent godt til rasen før dette, da jeg har familie og venner i Zimbabwe og Sør – Afrika som alltid har hatt slike hunder. Nå har jeg 2 flotte boerboeltisper selv og ”truer” stadig de hjemme med at det nok blir flere.. Bor på småbruket jeg vokste opp på ved Goksjø rett utenfor Sandefjord. Her har hundene masse plass og løper fritt og løse rundt om på eiendommen og vokter den for farlige katter, frosk, syklister, fugler, droner og andre farer.

Driver eget firma og har lange dager som idrettsmassør/muskelterapeut og trener. Er styremedlem i norges største frittstående særforbund NMF (Norges Massasjeforbund) på 11te året, vært styremedlem i Sandefjord Naturvern i 5 år, tidligere vært tillitsvalgt og AKAN kontakt i Sandefjord kommune og styreleder i tidligere Norsk Boerboel Forening NBBF. Er glad i foreningsarbeid, nettverksbygging, planlegging og drift. Er egentlig utdannet markeds- og finansanalytiker og har mange år bak meg i en tøff bransje, så litt høy temperatur på hundeforum og i diskusjonene til lidenskapelige hundeeiere og oppdrettere tåler jeg godt.

Har egentlig ikke så mye fritid utenom jobb og gård. Men den tid jeg har går med til hundene mine. Bruker mye tid på tur og trening med dem, det er balsam for sjelen i en hektisk hverdag!