10904559 10153315210381281 3110778207948942571 oHund har alltid vært en del av livet mitt, stort som smått, fra pudler til pitbull. Jeg har idag min andre Boerboel gutt, 3.5 år, og en liten blandingstispe, 8 år. Min øvrige utdannelse er fra UMB/Ås (master akvakultur/husdyrbruk) med bl.a. fag innen ernæring, avl/genetikk, etologi/atferd, mens jeg er utdannet hundeinstruktør hos Oslo Hundeskole. Jeg har gått ulike kurs med egne hunder - ordinære lydighetskurs, agility, konkurransekurs, spesialsøk samt utført en egen utdannelse for terapihund hos Nodat.
Jeg driver i dag eget firma – Hverdagshunden, hvor jeg og min kollega hjelper hundeeiere med ulike utfordringer i hundeholdet. Vi tilbyr privatkonsultasjoner, kurs og hundelufting. De siste to årene har jeg og utdannet meg som holistisk terapeut på hund hos Are Thoresen. Et utrolig lærerikt emne innen helse med fokus på akupunktur og urteterapi mm.
Jeg har vært i bb verdenen i drøye 5 år, erfart relativt mye, lærer fortsatt, sånn som med mye annet! Rasen imponerer meg med sitt særegne vokterinstinkt i ene enden og sitt myke vesen som familiehund i andre enden. Med denne «bagasjen» og erfaring fra et par andre styreverv håper jeg å kunne bidra til en positiv fremtid for den norske Boerboelen.