11888078 514017335420440 7450923367927320436 nEt liv uten hund er ikke et liv! Og eier man ikke en boerboel så har man bare en hund..

Har vokst opp med og hatt egen hund siden jeg var 18 år, i 24 år til nå har det blitt (så kan de som vil regne ut alderen min selv;)..
Har alltid likt store hunder og hatt labrador/rottweilerblanding og renraset rottweiler før jeg kjøpte min første boerboel for 5 år siden etter å ha brukt flere år på å overtale mannen i huset. Har riktignok kjent godt til rasen før dette, da jeg har familie og venner i Zimbabwe og Sør – Afrika som alltid har hatt slike hunder. Nå har jeg 2 flotte boerboeltisper selv og ”truer” stadig de hjemme med at det nok blir flere.. Bor på småbruket jeg vokste opp på ved Goksjø rett utenfor Sandefjord. Her har hundene masse plass og løper fritt og løse rundt om på eiendommen og vokter den for farlige katter, frosk, syklister, fugler, droner og andre farer.

Driver eget firma og har lange dager som idrettsmassør/muskelterapeut og trener. Er styremedlem i norges største frittstående særforbund NMF (Norges Massasjeforbund) på 11te året, vært styremedlem i Sandefjord Naturvern i 5 år, tidligere vært tillitsvalgt og AKAN kontakt i Sandefjord kommune og styreleder i tidligere Norsk Boerboel Forening NBBF. Er glad i foreningsarbeid, nettverksbygging, planlegging og drift. Er egentlig utdannet markeds- og finansanalytiker og har mange år bak meg i en tøff bransje, så litt høy temperatur på hundeforum og i diskusjonene til lidenskapelige hundeeiere og oppdrettere tåler jeg godt.

Har egentlig ikke så mye fritid utenom jobb og gård. Men den tid jeg har går med til hundene mine. Bruker mye tid på tur og trening med dem, det er balsam for sjelen i en hektisk hverdag!

 

10904559 10153315210381281 3110778207948942571 oHund har alltid vært en del av livet mitt, stort som smått, fra pudler til pitbull. Jeg har idag min andre Boerboel gutt, 3.5 år, og en liten blandingstispe, 8 år. Min øvrige utdannelse er fra UMB/Ås (master akvakultur/husdyrbruk) med bl.a. fag innen ernæring, avl/genetikk, etologi/atferd, mens jeg er utdannet hundeinstruktør hos Oslo Hundeskole. Jeg har gått ulike kurs med egne hunder - ordinære lydighetskurs, agility, konkurransekurs, spesialsøk samt utført en egen utdannelse for terapihund hos Nodat.
Jeg driver i dag eget firma – Hverdagshunden, hvor jeg og min kollega hjelper hundeeiere med ulike utfordringer i hundeholdet. Vi tilbyr privatkonsultasjoner, kurs og hundelufting. De siste to årene har jeg og utdannet meg som holistisk terapeut på hund hos Are Thoresen. Et utrolig lærerikt emne innen helse med fokus på akupunktur og urteterapi mm.
Jeg har vært i bb verdenen i drøye 5 år, erfart relativt mye, lærer fortsatt, sånn som med mye annet! Rasen imponerer meg med sitt særegne vokterinstinkt i ene enden og sitt myke vesen som familiehund i andre enden. Med denne «bagasjen» og erfaring fra et par andre styreverv håper jeg å kunne bidra til en positiv fremtid for den norske Boerboelen.

 

 

11709588 10206744009176601 1332754683970570265 nJeg er en 49 år gammel nybakt mormor som er oppvokst med store hunder som boxer, dobberman, rottweiler og Am staffer. Jeg er av den personen som kaller hundene i familien som familie, min mor og fars hunder er mine søsken, mine hunder her, er mine barn....så ja, jeg er en "blaut" hunde eier som elsker hundene mine over alt. Jeg har hatt BB i ca 5 år. Min første BB var født meget syk og levde ikke mer enn litt over 1 år og min neste BB er min aller første tispe. Jeg har alltid hatt kun hannhunder - og vil nok fortsette med å ha kun hannhunder. Jeg har mange kurs( fra valpekurs til lydighetskurs) hos Oslo hundeskole, og syntes hund er interesant, lærerikt og gøy. Jeg lærer av mine hunder hver eneste dag. Og det som imponerer meg så med denne rasen, er hvordan de vokser seg inn i familien, har aldri vært borti en rase som denne når det gjelder familie. Veldig spennende i tiden fremover nå hvor jeg kan se hvordan Zenta vokser med min datterdatter, Leah. Har aldri sittet i noe styre, men tar utfordringer på strak arm og gleder meg til å jobbe mer og lære ennå mer om rasen vår. Jeg har vært med på sykdom, sorg og savn men har mer av glede, kjærlighet og lærdom av denne flotte rasen.

 

 

11831647 514308435391330 5757742407701393388 nJeg bor i Holmestrand. Mitt engasjement for rasen startet i 2008 da jeg for førte gang anskaffet meg en Boerboel. Det var Milla og hun var fantastisk. Siden den dag har jeg vært begeistret for rasen og dens karakter. Jeg ønsker å gjøre et lite bidrag for rasens fremtid i Norge og har derfor engasjert meg i Norsk Boerboel.
Ellers er jeg singel, har eget hus, stasjonsvogn og jobber med barn, ungdom og familier med utfordringer!

received 10154388328850530Jeg er 28 år, kommer opprinnelig fra Lofoten men bor i Tromsø. Her har vi hus et stykke utenfor byen men stor boltreplass for hundene og naturen som nærmeste nabo. Jeg er utdannet flytekniker og jobber for Widerøe. Ved siden av holder jeg på med tredje året bachelor i psykologi som jeg synes er veldig spennende, både når det kommer til mennesker og dyr.

Vi har fire hunder, to chihuahua og to boerboel. Det høres kanskje mye ut men jeg jobber skift og har mye fritid når andre mennesker er på jobb og da går tiden min til hundene. Som dere sikkert skjønner liker jeg at det skjer ting rundt meg og jeg har alltid mange baller i luften. Jeg er veldig glad i å være ute og er daglig på tur i skog og mark. Naturen i nord er noe av det fineste jeg vet og det gir meg en egen ro i en hektisk hverdag å være ute med hundene. Garm blir snart 5 og er en riktig høflig herremann såfremt ikke andre store hannhunder kommer for nært. Ister runder snart året og er en klovn tvers igjennom. Begge er importert fra Nederland. Jeg har hatt både opp og nedturer med rasen, men boerboel er og forblir den hunderasen som ligger mitt hjerte nærmest.

Jeg har ikke noen erfaring fra styreverv tidligere men håper at jeg kan bidra positivt for rasens fremtid i Norge ved hjelp av interesse og engasjement.

 

FB IMG 1471000860754

Er 83-modell med samboer og ett barn. Utdannet sveiser, og har jobbet i industrien siden jeg var 17 år. Bor i Sandnessjøen i Nordland.

Er også utdannet røykdykker og røykdykker-leder, har i tillegg deltidsstilling i det kommunale brannvesenet. Driver også egen stall hvor jeg har 3 hester.

Kjøpte boerboel fra Finn Gjetanger for snart 10 år siden, mistet han i kreft i fjor vinter. Har fulgt en del med i hva som skjer, men aldri stukket meg så mye borti usaklige diskusjoner.

Tusen takk for at jeg får være med!

 

Yngvar.Gaia 2

Jeg er 52 år og har en sønn på 22, samt ei firebent "datter" på 5,5
år. Vi bor i Moss som ligger ca 8 mil syd for Oslo.

Ellers så er min store lidenskap friluftsliv i sin helhet. Elsker skog
og mark, men har en ekstra forkjærlighet til fjellet. Er også glad i
å ta med fiskestanga til elver og vann og havet med.

Jeg har hatt flere hunder opp gjennom årene. Fra Pomeranian til Grand
Danois. Min første erfaring med BB fikk jeg gjennom min tidligere
samboer som har en herlig gutt fra Norboerboel. Da var jeg solgt.

Gaia er min andre BB og kommer fra Markhus. Min første var ei flott
jente fra Norboerboel, som jeg dessverre måtte avlive i en alder av
bare 2,5 år pga. korsbånd i begge bakbena.

Mine erfaringer med styreverv er ganske begrenset, men jeg har sittet
som tillitsvalgt og som AMU representant hos Norsk Gjenvinning i flere
år hvor jeg har jobbet med det som er av jobber, men de siste årene
som innkjøpsansvarlig ved industriavdelingen på Nesodden.

 

FB IMG 1471001573859Fra Bergen. Kan bistå med spørsmål rundt import av hund til Norge. Har selv importert Mack fra Polen.