Dogs in car

Tips som er greie å ta med seg om du skal ut å reise: 

Skal du ut å farte i langstrakte Norge, enten du skal langt eller bare rundt hjørnet, så er det noen saker som alltid er lurt å ha med. Du vet aldri hva som kan skje og det er så deilig og da vite at du er forberedt: 

Her finner dere et utvalg av kvalitetsbur som anbefales av NBB. Ta en titt på de forskjellige produsentene og se om du finner en type du liker. 

Hunden kalles gjerne menneskets beste venn, men å eie en hund kan bli dyrt dersom hunden blir syk eller skadet. En hundeforsikring er en økonomisk trygghet for deg som er hundeeier, og dekker mange hendelser som kan inntreffe. 
En hundeforsikring kan stort sett tilpasses slik at den dekker nettopp dine behov. Hvilke dekninger du trenger kommer delvis an på hvilke type hund du eier og delvis an på hva du selv ønsker.

0244540

Her er en liten generell innføring rundt dette med fôring av en så stor og hurtigvoksende rase som Boerboel .

Det er et hav av merker og produsenter, og hva som er riktig for din hund trenger ikke være riktig for naboens hund. Her gjelder det å finne fôret som fungerer for den aktuelle hunden. Såkalte premium og best i test for kan være helt feil for din hund, mens andre kan synes de fungerer veldig bra.

Dersom du har en Boerboel som trenger et nytt hjem, så er du velkommen til å sende oss en epost med info til styret(a)norskboerboel.no