Årets første boerboeltreff og årsmøtet ble denne gangen lagt til Skudeneshavn Camping på vakre Karmøy utenfor Haugesund helgen 2 – 5 juni.
I strålende sol og varmt sommervær inntok boerboelfolket campingen fra land og strand rundt i Norge. Bikkjer og eiere fordelte seg på fine og koselige hytter, og ble tatt utrolig godt imot av campingdriveren.

Helgen 22-24 mai 2015 ble Norsk Boerboels første hundetreff arrangert. Vi hadde fått låne hele Ørterstølen Fjellstue på Golsfjellet denne helgen og kunne ønske 32 glade medlemmer med hunder til overnatting.

Helgen 26-28 juni 2015 arrangerte Norsk Boerboel sitt andre hundetreff på Mageli Camping 30 minutter nord for Lillehammer. Denne helgen installerte vi oss på flotte Mageli Camping i strålende sol og sommervarme. 

magelihytterNorsk Boerboel vil denne helgen ønske velkommen til treff med SABT bedømming lørdag 27 juni på Mageli Camping og Hytter i Tretten kommune. Mageli er en av de største campingplassene i området rundt Hafjell, Kvitefjell, Skeikampen, Hunderfossen og Lillehammer. De har ønsket oss velkommen og tillatt hunder på hyttene for de som ønsker å overnatte i forbindelse med treffet.

FjellstuaHelgen 22-24 mai 2015 vil Norsk Boerboel arrangere sitt første treff, BI-bedømming og årsmøte på flotte Ørterstølen Fjellstue på Golsfjellet. Vi håper mange av medlemmene fra tidligere NBBF og NBBK tar turen opp på fjellet med hundene sine denne helgen og ønsker alle velkommen til å bli med enten hele helgen eller deler av den.