Norsk Boerboel Årsmøteprotokoll og referat 2016.

 

 Velkommen til årsmøte for Norsk Boerboel (NBB) lørdag 4 juni på Karmøy.

Tid: Lørdag 23 mai 2015, kl 1800 - Sted: Ørterstølen Fjellstue, Golsfjellet
Påmelding: Sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / mobil 93404949 innen mandag 18 mai.

Initativet til Norsk Boerboel ble tatt av styremedlemmene i tidligere Norsk Boerboelklubb (NBBK) og Norsk Boerboelforening (NBBF) som hadde et ønske om å samle BB miljøet i Norge under en fane.

Norsk Boerboel ønsker å kunne bistå med nøytral, objektiv og åpen informasjon. Vi ønsker alle boerboeleiere og interesserte av rasen velkommen, uavhengig av hvor du har kjøpt din hund. Vårt formål er å styrke rasens fremtid i Norge, og arbeide for at boerboelen skal være en mentalt sterk, frisk og funksjonell hund. Vi ønsker også å legge til rette for, hjelpe til med- og arrangere aktiviteter og sosiale treff for medlemmene og interesserte i rasen.

Vi håper på å kunne etablere ett samlet og åpent miljø, og kommer til å jobbe for og organisere treff, bedømminger, kurs og foredrag i tillegg til allmennyttig og viktig informasjon.